In de supervisie werk ik op basis van cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Tijdens de supervisie werken we samen aan je persoonlijke leerdoelen en valkuilen.  In een kennismakingsgesprek gaan we na of datgene dat ik kan bieden aansluit bij wat je nodig hebt.  In de supervisie is ook  aandacht voor jouw werk context.  Mijn uitgangspunt is dat je  leert vertrouwen op je eigen kunnen en inzichten zodat je met vertrouwen je beroep  kunt uitoefenen.

 

Het is mogelijk om supervisie te volgen in het kader van verdere verdieping  van je kennis en kunde als behandelaar in de GGZ  of  in verband  met de opleiding tot  GZ-psycholoog, Psychotherapeut, Klinisch psycholoog en Psychiater.  De supervisie kan zich richtten op diagnostiek, behandeling, wetenschappelijk onderzoek en management.  Tot slot kan in het kader van een opleiding of persoonlijke ontwikkeling als therapeut  leertherapie plaatsvinden.

 

Uit effectonderzoek blijkt dat supervisie werkt. Supervisie vergroot de tevredenheid met het werk, leidt tot een groter zelfinzicht, een toename van persoonlijke effectiviteit van de professional en betrokkenheid met de organisatie. Bovendien gaat supervisie negatieve uitkomsten tegen, zoals stress, angst, en personeelsverloop binnen een organisatie.

  • Black LinkedIn Icon
  • Twitter Black Round
  • Facebook - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now